B2B
Koulutukset
B2B

Tulossa ammattilaisiksi yritysten välisen myynnissä

Tarjoamme yrityksille suunnattuja myyntistrategia- ja tiiminrakentamiskoulutuksia. Tämä myyntitaitojen koulutus kehittää osallistujien taitoja, käyttäytymismalleja ja itsevarmuutta, jotta he pystyisivät myymään asiakkaan tarvitsemia tuotteita ja palveluita sekä luomaan kestäviä asiakassuhteita. Koulutuksen tavoitteena on tarjota osallistujille tietoja, jotka mahdollistavat myyntityössä itsevarmaa ja ratkaisuihin keskittyvän lähestymistavan soveltamisen.


Myyntitiimin jäsenet tarvitsevat tätä varten monenlaisia uusia taitoja ja resursseja, muun muassa perusteellisempia tietoja, parempaa taitotasoa, parempaa luovuutta asiakkaille uusien näkökanojen ja ideoiden tarjoamisessa, parempia myyntityökaluja ja mikä tärkeintä: tehtäviinsä sitoutunutta myyntijohtoa ja coachingia.


Tässä on uusi painopistealue myyntiprosessissa, mutta vaikka myyntiprosessi olisi kuinka merkittävä ja arvokas, menestymiseen vaikuttavat suuresti myös myyntitehtävien johdon taidot ja sitoutuminen sekä myyntitiimi.


Jos olet B2B yrityksen tai minkä tahansa kokonaisvaltaisia ratkaisuja tarjoava yritys, ulkoistetun myyntitiimin henkilökohtaista lähestymistapaa on voittamaton.


Loppujen lopuksi: kuinka monta myyntiä koskevaa viestiä jää päivän mittaan avaamatta? Vastaatko jokaiseen tulevaan puheluun tai kuunteletko tarkkaavaisena, mitä soittajalla on kerrottavana? Ulkoistettu myyntitiimi jaksaa keskittyä vuorovaikutukseen ja pystyy luomaan asiakkaisiin kestäviä suhteita. Varmaan 95% kaikista ihmisistä voi allekirjoittaa väitteen, että aidot tapaamiset myyjän kanssa edesauttavat merkittävästi pysyvien liikesuhteiden syntyä ja ovat siltä osin korvaamattomia. Teidän ulkoistettu myyntitiimi saattaa olla suurin kustannuserä tai sitten suurin tulonlähde.


Käytännön myynnissä menestymiseen vaaditaan:

  • Taitoa ja halua myymiseen
  • Erinomaisia vuorovaikutus- ja esittelytaitoja
  • Vahvaa liikealan osaamista
  • Itsevarmuutta ja päättäväisyyttä
  • Kestävyyttä ja kykyä kestää myös kieltäytymiset
  • Hyvää motivaatiota ja innostusta
  • Kykyä toimia itsenäisesti tai tiimin jäsenenä
  • Kykyä toimia tehokkaasti kilpailutilanteessa
  • Vieraiden kielten taito katsotaan eduksi

 

 

 

Koulutus: Becoming a Professional in Business to Business Sales , in Estonian
Hinta: 109 € (Excl.. VAT)
Paikka ja päivämäärä: 24.10.2019, 10:00 - 16:00, Tallinn, Öpiku house , Valukoja 8
Laskutustiedot:

* - Pakolliset kentät

Ota yhteyttä

Tilaa nyt koulutus!

* - Pakolliset kentät

Jatka Tarmon kanssa
Markkinoinnin automatisointi 30 PÄIVÄN ILMAINEN KOKEILU