Tarmo Riit
Palvelut
Tarmo Riit

Liikketoiminnan konsultointi

B2B Johtamiskonsultaatio

 

Etsitkö liikkeenjohdon konsultointia?

B2B-liiketoiminnan hallinta, liiketoimintaprosessit, markkinointi ja myyntikonsultointi.

Varaa aika ilmaista ensimmäistä yritysneuvontaa varten!

Tarmo Riit Management Consulting OÜ tarjoaa B2B-pienille ja keskisuurille yrityksille liikkeenjohdon konsultointia kaikilla liiketoimintaan liittyvillä aloilla:

Liiketoiminnan kehittämiskonsultointi

Liiketoimintaprosessien konsultointi

Liike- ja myyntistrategian konsultointi

Tehokan tiimin kehittämiskonsultointi

Merkkitietoisuutta ja tuotelupauksen konsultaatio

Markkinointistrategia- ja taktiikkakonsultointi

 

Liikkeenjohdon konsultointipaketit ja hinnat …


 Käytämme asiantuntemustamme ja todistettuja taitojamme auttaaksemme asiakkaitamme parantamaan liiketoimintaprosesseja, johtamisstrategioita ja organisaatiorakennetta.

Työssämme siirrymme syvällä; tilanteen kartoittamisessa otamme mukaan kaikki asiakkaamme henkilökunnan tasot.

Tämän tarkoituksena on arvioida objektiivisesti potentiaalit, haasteet ja menestykset ja epäonnistumiset toistaiseksi.

Karttamme tilanteen, analysoimme sitä ja korostamme yksityiskohtaiset muutostarpeet.

Kehitämme yhteistyössä johdon kanssa tarvittavat suunnitelmat muutosten toteuttamiseksi.

Neuvomme yhtiön johtoa jatkuvasti, ja tarjoamme tarvittaessa johdolle suunnatun kokemusta koskevan koulutuksen.

Ensisijaisena tavoitteemme on auttaa johtoa saavuttamaan yrityksen tavoitteet tehokkaammin, laajentamaan liiketoimintamahdollisuuksia, selviytymään kriiseistä ja toteuttamaan muuttuvia ratkaisuja.

Tarjoamme ratkaisut perustuvat pitkäaikaiseen kokemukseemme, joka on sovitettu asiakasratkaisuun, joka ottaa huomioon kunkin työtilanteen tilanteen.

Tarvittaessa otamme väliaikaisen johdon kautta väliaikaisen vastuun yrityksestä tai sen osa-alueesta.

 

Lyhyt kuvaus liikkeenjohdon konsultointipaketeista:

 

SILVER

Vakiokonsulttipaketti

 

Tämä paketti on tarkoitettu henkilöille ja yritysomistajille, jotka tarvitsevat riippumattomia neuvoja ja kuulemisia alan asiantuntijalta.

Tavoitteidesi saavuttamiseksi nopeammin ja liiketoiminnan menestyksen lisäämiseksi.SILVER-vakiokonsultointipaketti sisältää 2 erillistä ja 2 - 3 tunnin kestävää konsultointikokousta kuukaudessa, jotta voidaan keskustella liiketoiminnan ja markkinoinnin strategioista ja tehdä yhteistyötä valituissa projekteissa.

Neuvottelukokouksiin voi kuulua tapaamisia yrityksen myyntihenkilöstön kanssa, valittujen projektien kehittämistä, tapahtumia, ryhmäkokouksia, liiketoimintaprosessien konsultointia, käytännön koulutuksia ja paljon muuta.

Lisäksi, jos kiinnostaa SILVER-konsultointipaketti, Tarmo Riit voi henkilökohtaisesti rekisteröidä sinut 1 tunnin ilmaiseksi konsultaation alustavan neuvottelun keskustelemaan ensin yrityksesi ongelmista.

SILVER-konsultointipaketti sisältää myös sähköpostitse lähetettyjen asiakirjojen käsittelyn, analyysin neuvojen tarjoamiseksi ja ongelmiin ratkaisun.

Tämä paketti on menestyksen perusta ja luo ammatillisen alustavan yhteydenpidon osapuolten välille.


GOLD

Asiakaskohtainen konsultointipaketti


Tämä paketti on tarkoitettu henkilöille ja yritysomistajille, jotka haluavat tehdä pysyvämmän yhteistyön yrityksen ulkopuolisen asiantuntijan kanssa ja jotka tarvitsevat merkittäviä muutoksia yrityksen toimintaan.

Se on asiakaskohtainen paketti, joka on suunniteltu vastaamaan asiakkaan tärkeimpiä tarpeita.

GOLD-pakettillä tarjoaa Tarmo Riit huomattavasti enemmän lisäarvoa yritystoiminnan suunnittelussa ja konsultoinnissa.

Räätälöity paketti on tarkoitettu ensisijaisesti organisaatioiden johdolle, jolla on selkeä sitoutuminen ongelmien ratkaisuun, jotka päättävät hankkia riippumattoman asiantuntija-arvion havaituista liiketoimintaongelmista ja joilla on sitten ohjeet tarvittavien muutosten tekemiseksi.

GOLD-paketti sisältää 4 erillistä ja 2 - 3 tunnin kestävää konsultointikokousta kuukaudessa ja lisäksi yhden järjestetyn tapahtuman tai ryhmäkoulutuksen vuosineljänneksittäin.

Lisäksi, jos kiinnostaa GOLD-konsultointipaketti, Tarmo Riit voi henkilökohtaisesti rekisteröidä sinut 1 tunnin ilmaiseksi konsultaation alustavan neuvottelun keskustelemaan ensin yrityksesi ongelmista.

GOLD-räätälöity neuvopaketti sisältää myös sähköpostitse lähetettyjen asiakirjojen käsittelyn, analyysin neuvojen tarjoamiseksi ja ongelmiin ratkaisun.

Tarmo Riit osallistuu tarvittaessa myyntitiimikokouksiin, tapaamisiin strategisten kumppaneiden kanssa jne. auttaa saavuttamaan asetetut liiketoimintatavoitteet.

Räätälöity konsultointipaketti voidaan myös suunnitella sisältämään paikan päällä oleva asiakaspalvelu, osallistuminen konferensseihin tai kokouksiin, osallistuminen asiakastapahtumiin.

Liittyminen räätälöityyn Tarmo Riit GOLD -pakettiin kasvattaa liiketoimintaa, markkinaosuutta ja lisää brändisi!


ADVISOR

Jatko-paketti


 ADVISOR-paketti on tarkoitettu vain asiakkaille, jotka ovat aiemmin valmistaneet SILVER- tai GOLD-neuvontapaketit kanssamme, ja sisältää jatkuvia, säännöllisiä neuvontapalveluita, mutta rajoitetusti.

Paketti sisältää kuukausittain pidettävät kokoukset, joissa tarkastellaan kaikkia yrityksen näkökohtia ja tarjotaan analyysejä ja ratkaisuja nykyiseen ja pitkäaikaiseen liiketoimintaan, markkinointiin, myyntiin, liiketoiminnan kehittämiseen, kumppanuuksiin ja muuhun.

ADVISOR-sopimus ja jatkuva yhteistyö antavat meille varaa aikaa ja resursseja asiakkaan säännölliseen konsultointiin asiakkaan liiketoimintatavoitteiden turvaamiseksi.

ADVISOR-jatkosopimuksen avulla sinä ja yrityksesi saat jatkuvasti meiltä tarvitsemiasi ratkaisuja ja ehdotuksia mahdollisiksi muutoksiksi.

 

Ota yhteyttä

Varaa aika ilmaista ensimmäistä yritysneuvontaa varten!

* - Pakolliset kentät

Jatka Tarmon kanssa
Esite