Tarmo Riit
Palvelut
Tarmo Riit

Markkinatutkimukset ja Maahantuojaahaku

Markkinatutkimukset ja Maahantuojaahaku

Etsitkö ensimmäistä jakelijaa tai haluta löytää uusia jakelijoita kohdemaassa? Tarjoamme B2B-markkinatutkimus- ja maahantuojahakupalvelun, joka auttaa käynnistämään myynnin haluamassasi kohdemaassa, sekä autamme löytämään uusia vientimahdollisuuksia. Lisäksi tarjoamme myös agentuuripalveluita.Voit tilata meiltä joko vain markkinatutkimuksen tai vain jakelijahaun.

Markkinatutkimuksen erityinen segmentti on "DUE DILIGENCE" -tutkimus: Asiakkaat, yhteistyökumppanit, agentit, luotto- ja maksukyky.

Tavoitteenamme on tarjota kumppanillemme ajansäästöjä ja luoda kannattavampia myyntimahdollisuuksia uusilla markkinoilla. Autamme vähentämään vientiprosessin aloittamiseen liittyviä riskejä.

Keskitymme markkinaolosuhteiden huolelliseen tunnistamiseen ja kiinnostuneiden ja osaavien maahantuojien sitouttamiseen. Pyrimme tunnistamaan siihen liittyvät luottoriskit.

Jos kumppani on kiinnostunut, annamme neuvoja sivuliikkeiden/tytäryhtiöiden avaamiseen liittyvissä prosesseissa ja osallistumme suoraan näihin prosesseihin.

Autamme ratkaisemaan ongelmia, jotka liittyvät jo aloitettuihin, mutta epätyydyttävästi kehittyneisiin vientiprosesseihin.


 

 

 

 


 

 

 

 


 

Haluamme saada uutisia ja artikkeleita sähköpostitse

* - Pakolliset kentät

Napsauttamalla tätä rekisteröintipainiketta vahvistat, että olet perehtynyt henkilötietojen käsittelyä koskeviin tietoihin ja hyväksyt ehdot

Ota yhteyttä

Tilaa ilmainen konsultointi nyt!

* - Pakolliset kentät

Lue lisää
Referenssimme