Tarmo Riit
Palvelut
Tarmo Riit

Markkinointin- ja myyntiprosessiein analysointi ja ratkaisut

Tarmo Riit Management Consulting B2B Äriprotsesside kaardistamine, hindamine, parendamine

 

Tarvitsetko yrityksellesi uusia markkinointi-/myyntiprosesseja?

B2B-yritysprosessin, rakenteen, vastuiden tarkastaminen ja optimointi.

Tilaa ilmainen ensimmäinen kuuleminen liiketoimintaprosessien päivityksestä!

Tarmo Riit Management Consulting OÜ auttaa sinua mielellään luomaan yrityskohtaisia, optimaalisia liiketoimintaprosesseja! Yleensä yrityksen liiketoimintaprosessien puutteellisessa kuvauksessa on ongelmia tai vaikeuksia kuvattujen liiketoimintaprosessien toteuttamisessa.


Onko yrityksessä vähän epäselvyyttä siitä, kenen tulisi suorittaa tehtävänsä liiketoimintaprosessissa, miten ja milloin?

Ehkä yhtäkkiä käy ilmi, että luvattu vastaus, tavaroita ja tarvittavia asiakirjoja ei lähetetty asiakkaalle, koska he odottivat työtoveria? Mutta kollega oli tällä hetkellä sairas, vai eikö hän ollut varma, että hänen piti puuttua ongelmaan?

Vai huoletko sinä vastuullisena johtajana, koska sinusta tuntuu, että jotkut työntekijät ovat selvästi alikuormitettuja?

 

Erottelu on yhä vaikeampaa hinnoittelun tai tuotteiden huomattavasti parempien ominaisuuksien avulla.

On kuitenkin erittäin hyviä mahdollisuuksia erottautua ja luoda selkeä kilpailuetu optimaalisten ja asiakasystävällisten liiketoimintaprosessien avulla.


 

Tarmo Riit Management Consulting auttaa mielellään luomaan yrityksellesi optimaaliset liiketoimintaprosessit!

Yleensä ongelmat ovat yrityksen liiketoimintaprosessien puutteellinen kuvaus tai käytännössä kuvattujen liiketoimintaprosessien toteuttamisen vaikeudet.


 

Keskitymme olemassa olevien liiketoimintaprosessien (mukaan lukien käsitteelliset) arkkitehtuurin analysointiin ja optimointiin, prosessien tarkistamiseen ja yrityksen tavoitteiden ja vaatimusten sisällyttämiseen parannusehdotuksiin. Yhtiön johdon kanssa luotu yritysprosessiarkkitehtuuri kuvaa yksityiskohtaisesti koko yrityksen prosesseja. Aluksi tämä on suunnitelma, mutta myöhemmin saat käyttää koko prosessiarkkitehtuurimallia, jonka kanssa me olime työskentelennut ühtessä, yrituksen liiketoimintaprosessien kohdistamiseksi tavoitteisiisi. Prosessiemme mallintaminen liittyy siihen, kuinka prosessien pitäisi alkaa toimia tehokkaasti, kun taas prosessiemme kartoittaminen tarkoittaa tilannekuvan luomista nykytilanteesta.

Tämä dokumentointiprosessi koskee sitä, mitä yritys tekee, miksi se tekee, mikä on liiketoiminnan standardi, kuka on vastuussa ja milloin ja miten eri vaiheet tapahtuvat.

Liiketoimintaprosessien kartoitus edistää avoimuutta paitsi yrityksessä, myös kaikille sidosryhmille.

On monia syitä, miksi yritykset päättävät kartoittaa liiketoimintaprosessinsa. Etuja, etenkin digitaaliaikana, on monia.


 

Tässä on joitain syitä, miksi yritys voi hyötyä korkealaatuisesta prosessikartoituksesta:

- Antaa kaikkien osapuolten nähdä prosessin samalla tavalla.


 

- Vähentää menettelyvirheitä.


 

- Rakentaa ymmärrystä alueiden välillä, jotka ovat ristitoiminnallisia ryhmätyön varmistamiseksi.


 

- Auttaa kaikkia näkemään nykytilan.


 

- Mahdollistaa mittareiden kehittämisen.


 

- Vähentää aukkoja, virheitä yrityksen työssä, jopa työntekijöiden poissa ollessa


 

- Mahdollistaa työntekijöiden oikeudenmukaisen ja optimaalisen lastaamisen.


 


Tärkeimmät erityiset kriteerit, jotka otamme huomioon Tarmo Riit Management Consultingin liiketoimintaprosessien kartoittamisessa, optimoinnissa ja mallinnuksessa, ovat:


 

- Velvoitteet


 

- Tavoitteet


 

- Aktiviteetit


 

- Tulot


 

- Lähdöt


 

- Asiakkat


 

- Riskit ja hallinta


 

- Keskeiset suoritusindikaattorit


 


Analysoimme ja arvioimme ja kartoitamme, mallinnamme ja suunnittelemme tietyn, optimaalisen liiketoimintaprosessin.

1.Palvelumme alkaa olemassa olevan liiketoimintaprosessin kuvaamisella kokoamalla (kartoittamalla) yrityksen myyntitarkastus.


 

2. Analysoimme yhdessä yrityksen johdon kanssa myyntitarkastusta ja parannusehdotuksiamme ja kehitämme sitten yritykselle optimaalisen liiketoimintaprosessin tarvittavilla mallinnuksilla, kaavioilla, kuvauksilla.


 

3.Tarmo Riit Management Consulting osallistuu mielellään päivitetyn liiketoimintaprosessin toteuttamiseen joko yrityskonsulttina tai väliaikaisena hallintajana joillakin alueilla.


 Ota yhteyttä

Tilaa ilmainen ensimmäinen kuuleminen liiketoimintaprosessien päivityksestä!

* - Pakolliset kentät

Lue lisää
Blogeja