Tarmo Riit
YLEISKATSAUS MYYNTIVALMISTEIDEN KONSULTOINTIPALVELUIHIN
Tarmo Riit

YLEISKATSAUS MYYNTIVALMISTEIDEN KONSULTOINTIPALVELUIHIN

07.09.2023

Konsultointipalveluni ovat erilaisia, mutta ne kaikki liittyvät B2B-yritysten myyntikapasiteetin ylläpitämiseen ja kasvattamiseen eri tilanteissa ja kehitysvaiheissa. Koska myyntikyvystä riippuu asiakkaiden tyytyväisyys, myyntiyhtiön kehityspotentiaali ja myyntihenkilöstön motivaatio jatkaa.

MYYNNIN TÄYDELLINEN UUDISTAMINEN konsultointi

MYYNNIN TÄYDELLINEN MUUTOS on ainutlaatuinen palvelu palvelukokonaisuudessani ja sopii yrityksille, joissa tapahtuu poikkeuksellisia muutoksia: uuden yrityksen integrointi olemassa olevaan, perusteellisesti uuden strategian toteuttaminen, täydellinen yritysmuutos, uuden yrityksen hankinta ja lanseeraus. vientimarkkinoilla jne. ja jotka haluavat toteuttaa transformatiivisen uudelleensuunnittelun mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti välttäen tai minimoimalla markkinaosuuden ja kokeneen myyntihenkilöstön menetyksen.

Ja kuka haluaa varmistaa yrityksen kilpailukyvyn jatkumisen perusteellisista muutoksista huolimatta.

MYYNTIN RESTART konsultointi

Ota selvää kuinka MYYNTIN RESTART -konsultointipalvelu liittyy muihin myynnin konsultointipalveluihin.

MYYNTIN RESTART on pääpalveluni ja se sopii yrityksille, jotka haluavat kokonaisvaltaisen, objektiivisen ja rehellisen arvion nykyisestä myyntitoiminnastaan, ylläpitää hyvin toimivaa toimintaa ja saada itsenäisiä, täsmällisiä suosituksia myynnin nostamiseksi uudelle tasolle ja yrityksen kilpailukyvyn jatkamiseksi.

Lisätietoja tästä konsulttipalvelusta


 

RAKENNE, ROOLIT, PROSESSIN RESTART konsultointi

Ota selvää, miten RAKENNE, ROOLIT, PROSESSIN RESTART -konsultointipalvelu liittyy muihin myynnin konsultointipalveluihin. RAKENNE, ROOLIT, PROSESSIN RESTART -moduuli on osa palveluitani ja sopii yrityksille

A. Kuka on jo käyttänyt MYYNTIN RESTART -palveluani ja päättänyt mennä syvemmälle ja saada yksityiskohtaisen ratkaisun myyntiin liittyvän rakenteen, prosessin ja roolien uudistamiseen?

B. Kuka on varma, että RAKENNE, ROOLIT ja PROSESSIN RESTART -moduulin tilaaminen erikseen ratkaisee yrityksen myyntiin liittyvät pullonkaulat.

Lisätietoja tästä konsulttipalvelusta


 

MYYNTIKYKYYN YLLÄPITÄMINEN MARKKINOIDEN LASKUUN AIKANA konsultointi

MYYNTIKYKYYN YLLÄPITÄMINEN MARKKINOIDEN LASKUAIKANA on erillisen konsultointipalveluni kustannustehokas moduuli ja sopii yrityksille, jotka haluavat kustannustehokkaasti saada kokemukseen perustuvan arvion ja muutosehdotuksia nykyiseen myyntitoimintaansa ja jotka ovat valmiita sitoutumaan. materiaalien kerääminen nykyisestä myyntitoiminnastaan ja esityksen valmistelu. Palvelu perustuu vain asiakkaan toimittamien lähdemateriaalien (esittelyn) analyysiin.

Lisätietoja tästä konsulttipalvelusta

 


 

Ota yhteyttä

Tilaa ilmainen konsultointi nyt!

* - Pakolliset kentät

Lue lisää meistä
Tietoja B2B-konsultoinnista