B2B-MYYNTIKYKY - INTIOMONI 30 VUOTTA!
"Jos määrität ongelman oikein, sinulla on melkein ratkaisu."
Steve Jobs
+372 509 4786 riit.tarmo@riitmc.com
Tarmo Riit

Let´s Reach Together

Palveluillamme autamme B2B-yritysten johtoa ylläpitämään ja kehittämään tärkeintä - yrityksen myyntikykyä.

Autamme johtoa tunnistamaan ja ratkaisemaan tuotteidensa ja palveluidensa asemoitumiseen markkinoilla liittyviä ongelmia, ymmärtämään harkitun myyntitavoitteiden asettamisen ja myynnin kehityksen säännöllisen seurannan vaikutusta.

 

Ja kiinnittää huomiota myynti- ja tukihenkilöstön ammattimaisuuden, roolien selkeyden, motivaation, tiimiläsnäolon ja pitkäjänteisen pysymisen varmistamiseen yrityksessä.

 

Korostamme tarvetta saada myyntitiimi mukaan yrityksen tärkeisiin johtamispäätöksiin ja markkinointisuunnitelmien laatimiseen.

 

Yhdessä johdon kanssa autamme päivittämään myyntiprosessia tehokkaammaksi, markkinointiin liittyväksi ja lisäämään myyntiä - samalla kustannuksia alentaen.

 

Olemme valmiita syventymään yhteistyössä johdon kanssa ja innovaatioiden tarjoamisen lisäksi olemme valmiita kehittämään erityisesti yksittäisiä innovaatioita: myyntikykyyn liittyvät osaprosessit, myynti- ja markkinointisuunnitelmat, työprofiilit, palkka- ja motivaatiojärjestelmät jne.

 

Myyntikyvyn lisäämiseen liittyvien muutosten kehittämisen lisäksi autamme johtoa toteuttamaan valittuja muutoksia.

 

Palveluidemme tehokkuus perustuu 30 vuoden kokemukseemme B2B-liiketoiminnan kehittämisestä Baltian maissa, johon lisätään mentorointikokemuksemme B2B-liiketoiminnan kehittämisestä Itä-Euroopassa ja Aasiassa.

 

Käytännön kokemus auttaa meitä nopeasti ymmärtämään tilanteita ja tuomaan mahdollisuuksia muuttua.


 

 

Olemme strategisia, motivoituneita ja luovia, ratkaisut ovat intohimomme.


 


 

 


 


 

Erikoisalat

30 vuoden kokemus B2B-alalta, visiointi, strategiat, kansainvälisten tiimien kokoaminen, markkinointi

Luonne

Motivoiva johtaja, opettaja, mentori, hyvä empatiakyky

Motto

Jatkuva sitoutuminen on menestyksen avain


Tarmo Riit

 

 

YLEISKATSAUS MYYNTIVALMISTEIDEN KONSULTOINTIPALVELUIHIN

Konsultointipalveluni ovat erilaisia, mutta ne kaikki liittyvät B2B-yritysten myyntikapasiteetin ylläpitämiseen ja kasvattamiseen eri tilanteissa ja kehitysvaiheissa. Koska myyntikyvystä riippuu asiakkaiden tyytyväisyys, myyntiyhtiön kehityspotentiaali ja myyntihenkilöstön motivaatio jatkaa. MYYNNIN TÄYDELLINEN UUDISTAMINEN konsultointi MYYNNIN TÄYDELLINEN MUUTOS on ainutlaatuinen palvelu palvelukokonaisuudessani ja sopii yrityksille, joissa tapahtuu poikkeuksellisia muutoksia: uuden yrityksen integrointi olemassa olevaan, perusteellisesti uuden strategian toteuttaminen, täydellinen yritysmuutos, uuden yrityksen hankinta ja
Lue lisää

MYYNTIN RESTART konsultointi

    MYYNTIN RESTART   Ota selvää kuinka MYYNTIN RESTART -konsultointipalvelu liittyy muihin myynnin konsultointipalveluihin. MYYNTIN RESTART on pääpalveluni ja se sopii yrityksille, jotka haluavat kokonaisvaltaisen, objektiivisen ja rehellisen arvion nykyisestä myyntitoiminnastaan, ylläpitää hyvin toimivaa toimintaa ja saada itsenäisiä, täsmällisiä suosituksia myynnin nostamiseksi uudelle tasolle ja yrityksen kilpailukyvyn jatkamiseksi. Teemme tämän neljässä vaiheessa. Ota ensin minuun yhteyttä puhelimitse (+372 5094 786) tai täytä nettisivuillani oleva yhteydenottolomake. Sovitaan aika, jolloin keskustellaan lyhyesti tilanteestasi ja sopiiko MYYNTIN RESTART -konsultointipalvelu sinulle vai ei. Oletan, että haluat kasvattaa markkinaosuuttasi… Toiseksi lähetämme/vastaanotamme raaka-aineet sinulta: - Saat sopimuksen sähköpostitse (allekirjoitettava ja palautettava) - Keräämiemme materiaalien perusluettelon lisäksi (velvollisuus olla paljastamatta
Lue lisää

RAKENNE, ROOLIT, PROSESSIN RESTART-konsultointi

    RAKENNE, ROOLIT, PROSESSIN RESTART   Ota selvää, miten RAKENNE, ROOLIT, PROSESSIN RESTART -konsultointipalvelu liittyy muihin myynnin konsultointipalveluihin. RAKENNE, ROOLIT, PROSESSIN RESTART -moduuli on osa palveluitani ja sopii yrityksille A. Kuka on jo käyttänyt MYYNTIN RESTART -palveluani ja päättänyt mennä syvemmälle ja saada yksityiskohtaisen ratkaisun myyntiin liittyvän rakenteen, prosessin ja roolien uudistamiseen? B. Kuka on varma, että RAKENNE, ROOLIT ja PROSESSIN RESTART -moduulin tilaaminen erikseen ratkaisee yrityksen myyntiin liittyvät pullonkaulat. Teemme tämän neljässä vaiheessa. Ota minuun ensin yhteyttä puhelimitse (+372 5094 786) tai täytä yhteydenottolomake verkkosivuillani. Varataan aika keskustellaksesi lyhyesti tilanteestasi ja sopiiko RAKENNE, ROOLIT, PROSESSIN UUDELLEENKÄYTTÖ konsulttipalvelu sinulle
Lue lisää

MYYNTIKYKYYN YLLÄPITÄMINEN MARKKINOIDEN LASKUUN AIKANA Konsultointi

  MYYNTIKYKYYN YLLÄPITÄMINEN MARKKINOIDEN LASKUUN AIKANA MYYNTIKYKYYN YLLÄPITÄMINEN MARKKINOIDEN LASKUAIKANA on erillisen konsultointipalveluni kustannustehokas moduuli ja sopii yrityksille, jotka haluavat kustannustehokkaasti saada kokemukseen perustuvan arvion ja muutosehdotuksia nykyiseen myyntitoimintaansa ja jotka ovat valmiita sitoutumaan. materiaalien kerääminen nykyisestä myyntitoiminnastaan ja esityksen valmistelu. Palvelu perustuu vain asiakkaan toimittamien lähdemateriaalien (esittelyn) analyysiin.   Teemme tämän neljässä vaiheessa.   Ota minuun ensin yhteyttä puhelimitse
Lue lisää
B2B

Koulutusohjelmat johtajille ja myyntitiimeille

Tarjoamme räätälöityjä B2B-myynti- ja myynninjohtamiskoulutuksia yrityksille, jotka haluavat kehittää myynti- ja markkinointiosaamistaan. Tutustu valmennustarjontaamme nyt. Yhtiön kehitys on pysähtynyt? Myynti ei vastaa odotuksia? Tarvitseeko myyntitiimi uutta näkymää myyntiprosessista? Tarmo Riit Management Consulting OÜ tutustuttaa yrityksen missioon, visioon ja arvoihin. Strategiaan, markkinointiin ja nykyiseen liiketoimintaprosessiin. Myyntitiimin käyttämillä työkaluilla. Valmistelee yhteistyössä yrityksen kanssa yrityskohtaisia ja kehityskeskeisiä koulutuksia johto- ja myyntitiimeille. Kouluttaa yritystä joko johdolle tai myyntitiimille. Tarvittaessa molemmille. Tilaa ilmainen konsultointi nyt! Johdon tulisi auttaa rakentamaan toimiva markkinointiprosessi yrityksessä ja tehokas myyntitiimi. Huolehdi yrityksen, koko liiketoimintaprosessin optimaalisesta rakenteesta. Asiakaslähtöistä myyntiprosessia tulisi tukea myyntiyrityksen omien sisäisten prosessien, tehtävän, vision ja arvojen erinomaisella tuntemuksella.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Tilaa ilmainen konsultointi nyt!

* - Pakolliset kentät

Tarmo Riit

Lue lisää meistä
Tietoja B2B-konsultoinnista