AUTTAMME TUNNISTAMISTA JA RATKAISEMME MONIMTAIKKEITA B2B-LIIKETOIMINTA-, ORGANISAATIO- JA TOIMINTAONGELMIA
"Jos määrität ongelman oikein, sinulla on melkein ratkaisu."
Steve Jobs
+372 509 4786 riit.tarmo@riitmc.com
Tarmo Riit

Let´s Reach Together

 

Tarmo Riit, 30 vuotta menestyvää liiketoiminnan kehittämistä kansainvälisille B2B-yrityksille Virossa, Latviassa, Liettuassa, Itä-Euroopassa, Intiassa.

 

Tarmo Riit Management Consulting auttaa B2B-myyntiyrityksiä kasvattamaan myyntiä. Autamme johtoa tunnistamaan ja ratkaisemaan myyntiongelmia, rakentamaan tehokkaita ja kustannustehokkaita myyntiprosesseja. Paranna myyntitiimien motivaatiota ja suorituskykyä.


 

Palveluidemme tehokkuus perustuu 30 vuoden kokemukseemme B2B-liiketoiminnan kehittämisestä Baltiassa sekä mentorointikokemukseemme B2B-liiketoiminnan kehittämisestä Itä-Euroopassa ja Aasiassa.


 

Käytännön kokemus auttaa ymmärtämään tilanteita nopeasti ja tarjoamaan muutosmahdollisuuksia.


 

Keskitymme myyntiyhtiöön kokonaisuutena ja tarjoamme myynnin kehittämisratkaisuja, joissa yhdistyvät yrityksen asiakaslähtöisyys, missio, visio, strategia, liiketoimintakulttuuri; myyntitavoitteiden asettaminen ja mittaaminen; myyntitiimin jäsenten määritteleminen / rekrytointi / koulutus / tehokas integrointi myyntitiimiin.


 

Olemme strategisia, motivoituneita, luovia, ratkaisut ovat intohimomme. myyntitavoitteiden asettaminen ja mittaaminen; myyntitiimin jäsenten määritteleminen / rekrytointi / koulutus / tehokas integrointi myyntitiimiin.


 

Olemme strategisia, motivoituneita, luovia, ratkaisut ovat intohimomme.


 


 

Erikoisalat

30 vuoden kokemus B2B-alalta, visiointi, strategiat, kansainvälisten tiimien kokoaminen, markkinointi

Luonne

Motivoiva johtaja, opettaja, mentori, hyvä empatiakyky

Motto

Jatkuva sitoutuminen on menestyksen avain


Tarmo Riit

 

 

Referenssimme vuodesta 2019

Lue lisää

Liikketoiminnan konsultointi

Tarmo Riit Management Consulting OÜ tarjoaa B2B-pienille ja keskisuurille yrityksille liikkeenjohdon konsultointia kaikilla liiketoimintaan liittyvillä aloilla: liiketoiminnan kehittämiskonsultointi, liiketoimintaprosessien konsultointi, liike- ja myyntistrategian konsultointi, tehokan tiimin kehittämiskonsultointi, merkkitietoisuutta- ja tuotelupauksen konsultaatio, markkinointistrategia- ja taktiikkakonsultointi
Lue lisää

Markkinointin- ja myyntiprosessiein analysointi ja ratkaisut

Tarmo Riit Management Consulting OÜ auttaa sinua mielellään luomaan yrityskohtaisia, optimaalisia liiketoimintaprosesseja! Yleensä yrityksen liiketoimintaprosessien puutteellisessa kuvauksessa on ongelmia tai vaikeuksia kuvattujen liiketoimintaprosessien toteuttamisessa.
Lue lisää

Johtamispalvelut

Tarmo Riit Management Consulting OÜ hoitaa B2B-yritysten kattavaa hallintapalveluja. Voit myös tilata vain markkinoinnin- tai myynnin hallintaa
Lue lisää

Toimitusjohtajaten- ja keskijohtajaten kohdennnutu haku

B2B-yritysjohtajan haku, keskitason johtajahaku
Lue lisää
B2B

Koulutusohjelmat johtajille ja myyntitiimeille

Tarmo Riit Management Consulting OÜ tutustuttaa yrityksen missioon, visioon ja arvoihin. Strategiaan, markkinointiin ja nykyiseen liiketoimintaprosessiin. Myyntitiimin käyttämillä työkaluilla. Ehdottaa muutoksia sekä johdossa että myynnissä. Valmistelee yhteistyössä yrityksen kanssa yrityskohtaisia ja kehityskeskeisiä koulutuksia johto- ja myyntitiimeille. Kouluttaa yritystä joko johdolle tai myyntitiimille. Tarvittaessa molemmille.
Lue lisää
Ota yhteyttä

Tilaa ilmainen konsultointi nyt!

* - Pakolliset kentät

Tarmo Riit

Lue lisää
Blogeja